Πηνελόπη Κωνσταντάκη Δικηγόρος

Τομείς Εξειδίκευσης

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών και υπηρεσιών ακίνητων. Πάντα συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας.

Τροχαία Ατυχήματα

Το δίκαιο των τροχαίων ατυχημάτων αφορά κυρίως τις αγωγές αποζημίωσης των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.

Σκοπός είναι κάθε εμπλεκόμενος σε τροχαίο ατύχημα (θανατηφόρο, σοβαρός τραυματισμός, υλικές ζημίες κ.α) να ενημερωθεί για την έννομη προστασία που δικαιούται και να καθοδηγηθεί, προκειμένου να ενεργήσει ορθά και να αποζημιωθεί σύντομα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο γραφείο μας, αναλαμβάνουμε από την αρχή την συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών, στο συντομότερο χρονικό διάστημα, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο για τον παθόντα και τους οικείους του αποτέλεσμα.

Το γραφείο μας παρέχει από εξειδικευμένους επιστήμονες (ορθοπεδικούς, χειρούργους, ψυχιάτρους, ιατροδικαστές , πραγματογνώμονες Ελλάδας και εξωτερικού κ.α), όλες τις απαραίτητες γνωματεύσεις, τεχνικές εκθέσεις, συμπαραστάσεις προς τον παθόντα, για εξωδικαστική ή δικαστική επίλυση, ώστε να αποζημιωθεί δίκαια και έγκυρα.
Επίσης πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη και σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του, αλλά την σοβαρότητα του ατυχήματος, αναλαμβάνουμε την εξωδικαστική ή δικαστική εκπροσώπηση του και την επίτευξη της πιο ικανοποιητικής αποζημίωσης για εκείνον.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα; Έχουμε τη λύση!

Επικοινωνήστε μαζί μας