Πηνελόπη Κωνσταντάκη Δικηγόρος

Τομείς Εξειδίκευσης

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών και υπηρεσιών ακίνητων. Πάντα συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας.

Τραπεζικό Δίκαιο

Τραπεζικό δίκαιο είναι το ειδικό εμπορικό δίκαιο των εμπόρων και του εμπορίου χρήματος και ισοδυνάμων αξιών, κυρίως πολυτίμων μετάλλων. Παίρνει το όνομά του από το κυριότερο τμήμα του, τους εμπόρους χρήματος που ονομάζονται τράπεζες, και τις εμπορικές πράξεις με χρηματικό αντικείμενο που προσιδιάζουν στους εμπόρους αυτούς και ονομάζονται τραπεζικές συναλλαγές.

Εξειδικευόμαστε σε:

  • Ευνοϊκές δικαστικές και εξωδικαστικές ρυθμίσεις οφειλών για επιχειρήσεις, ιδιώτες, υπερχρεωμένα νοικοκυριά κλπ Αυτές περιλαμβάνουν τη μελέτη φακέλου για περιπτώσεις μακροχρόνιας αθέτησης οφειλών σε στεγαστικά δάνεια και μη, για αποσόβηση κινδύνου κατάσχεσης ή πλειστηριασμού. Παρέχεται πλήρης υποστήριξη από νομικούς και οικονομικούς συμβούλους. Ειδικότερα
  • Νόμος για τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά (πρώην Νόμος Κατσέλη). Ειδικές ρυθμίσεις για την προστασία της κύριας κατοικίας, σύμφωνα πάντα με το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει.
  • Εξωδικαστική διαπραγμάτευση στεγαστικών, καταναλωτικών, επιχειρηματικών δανείων και πιστωτικών καρτών, με σκοπό την βελτίωση των όρων της σύμβασης, την επίτευξη χαμηλού επιτοκίου, την συμφωνία συμφέρουσας δόσης αλλά και την διαγραφή μεγάλου ή μη, μέρους της συνολικής οφειλής, όπου αυτή μπορεί να επιτευχθεί.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα; Έχουμε τη λύση!

Επικοινωνήστε μαζί μας

τραπεζικο δικαιο δικηγοροι – δικηγοροι εναντιον τραπεζων – δικηγοροι τραπεζικων υποθεσεων – δικηγορος τραπεζικο δικαιο

δικηγοροι για τραπεζικα δανεια – δικηγοροι που ασχολουνται με δανεια – δικηγοροι για δανεια αθηνα -δικηγορος για δανεια αθηνα

δικηγοροι για κοκκινα δανεια – δικηγοροι για κοκκινα δανεια αθηνα – δικηγορικα γραφεια για κοκκινα δανεια

δικηγοροι για στεγαστικα δανεια

δικηγορος δανειοληπτων