Πηνελόπη Κωνσταντάκη Δικηγόρος

Τα άρθρα μας

Επιτυχία Γραφείου: Διαγραφή οφειλής ύψους 23.700€

Το γραφείο μας κατάφερε να χαρίσει χαμόγελα ελπίδας, σε ακόμα έναν δανειολήπτη.

Ειδικότερα 

Ιδιωτικός υπάλληλος ετών 40, του οποίου τα έσοδα ήταν 450 € /μηνιαίως κατά την περίοδο εξέτασης της αίτησης και κατείχε επικαρπία σε ακίνητο στο Χαλάνδρι, 85 τ.μ , απευθύνθηκε σε εμάς , καθώς με τα συγκεκριμένα εισοδήματα που εισέπραττε , ήταν αδύνατο να εξυπηρετήσει το δάνειο των 30,000 € και την μηνιαία δόση του.

Κατά συνέπεια ζήτησε την προστασία της Ελληνικής δικαιοσύνης ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις καθημερινές του ανάγκες και τις δανειακές του υποχρεώσεις.

Κατόπιν λοιπόν των νομικών μας ενεργειών εκδόθηκε η απόφαση 15/2019 του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, όπου αποφασίζεται διαγραφή οφειλής ύψους 88% περίπου, που αναλογεί σε 23.700€, από τα 30.000€ συνολικής οφειλής.

Η συγκεκριμένη απόφαση ρυθμίζει τα χρέη του αιτούντος με μηνιαίες καταβολές πενήντα πέντε ευρώ (55) ευρώ, επί πέντε χρόνια, δηλαδή να καταβάλλει συνολικά 3300€  και μετά το τέλος της ρύθμισης αυτής, οριστική απαλλαγή από το χρέος.

Φυσικά με την απόφαση αυτή προστατεύεται και το περιουσιακό του στοιχείο από οποιοδήποτε καταδιωκτικό μέτρο.

Συνεχίζουμε δυναμικά, τον δίκαιο αγώνα, για την προστασία των δικαιωμάτων των δανειοληπτών..

Αν αντιμετωπίζετε και εσείς προβλήματα με την ορθή εξυπηρέτηση των Τραπεζικών σας υποχρεώσεων , επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

Σκοπός μας, είναι πάντοτε η Λύση!

Κωνσταντάκη Πηνελόπη, Δικηγόρος Αθηνών