Πηνελόπη Κωνσταντάκη Δικηγόρος

Τα άρθρα μας

Επιτυχία Γραφείου: Διαγραφή οφειλής ύψους 105.762€

Tο γραφείο μας κινήθηκε αποφασιστικά στην συγκεκριμένη υπόθεση και χάρισε αισιοδοξία σε ακόμη μια οικογένεια.

Αναλυτικά

Ζευγάρι δανειοληπτών, με ηλικία τα 52 έτη , ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι δύο, με απολαβές περίπου τα 1300€ τον μήνα και δύο ενήλικα τέκνα, μετά την απότομη και ραγδαία πτώση των εισοδημάτων και τα πολύ σοβαρά θέματα στην εργασία τους, με καθυστέρηση στις πληρωμές, με εξαντλητικά ωράριο χωρίς αμοιβές αλλά και το υψηλό κόστος διαβίωσης, καθώς συνέδραμαν οικονομικά και τα τέκνα τους, απευθύνθηκαν στο γραφείο μας για την εύρεση βιώσιμης και οριστικής λύσης.

Μετά τις νομικές μας ενέργειες και την προσφυγή των δανειοληπτών στο Νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά αποφασίστηκαν τα εξής :

   Με την 190/2020 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ιλίου, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε η ρύθμιση χρεών και η διάσωση της περιουσίας των οφειλετών-πελατών μας.


H Ειρηνοδίκης κα Αικατερίνη Παπαγγελή, δέχτηκε ότι το ζευγάρι των δανειοληπτών, με τα καθημερινά έξοδα, το κόστος διαβίωσης και τα ελάχιστα έσοδα τους, είναι αδύνατον να ανταποκριθούν στο βάρος των 155.000€ περίπου που όφειλαν σε δύο Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, από στεγαστικά και καταναλωτικά προϊόντα . 

 Απορρίπτει δίκαια και πανηγυρικά τις ενστάσεις των τραπεζών και εξαιρεί την περιουσία των δανειοληπτών από την ρευστοποίηση.

Το συνολικό ποσό που τελικά θα κληθεί να πληρώσει η οικογένεια, ανέρχεται στα 50.300 € περίπου, σε 240 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Επίσης

Προστατεύεται από ρευστοποίηση, ακίνητο στο Ίλιον Αττικής, όπου κατείχαν ποσοστό 50%, εξ’ αδιαιρέτου. Η αντικειμενική αξία του ακινήτου υπολογίστηκε στα 60.000€.

Συνεχίζουμε δυναμικά, τον δίκαιο αγώνα μας, για την προστασία των δικαιωμάτων των δανειοληπτών.

Αν αντιμετωπίζετε και εσείς προβλήματα με την ορθή εξυπηρέτηση των δανειακών σας υποχρεώσεων, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Σκοπός μας, είναι πάντοτε η Λύση!

Κωνσταντάκη Πηνελόπη, Δικηγόρος Αθηνών