Πηνελόπη Κωνσταντάκη Δικηγόρος

Δικηγορικό Γραφείο Αθήνα

Το δικηγορικό γραφείο ”Πηνελόπη Κωνσταντάκη και Συνεργάτες”, αριθμεί 12 χρόνια λειτουργίας στην Αθήνα, με δραστηριοποίηση σε όλη την επικράτεια αλλά και με συνεργασίες σε χώρες του εξωτερικού.

Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας μας, κοινός στόχος ήταν και παραμένει η δυναμική ανάπτυξη, η ποιότητα των υπηρεσιών και η διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πολίτες που μας εμπιστεύονται. Σκοπός μας είναι να θεμελιώσουμε σχέσεις ειλικρίνειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, Κάθε πολίτης για εμάς είναι κάτι ξεχωριστό, χωρίς να εξετάζουμε το επάγγελμα του, την οικονομική του κατάσταση, την καταγωγή του. Για εμάς όλοι έχουν δικαίωμα στην νομική εκπροσώπηση. Μέσα από την φιλοσοφία μας, καταφέρνουμε, οι υπηρεσίες μας, να εξυπηρετούν τους στόχους και τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας και να προσαρμόζονται ειδικά επάνω του.

Η εξειδίκευση μας κυρίως σε τομείς του Τραπεζικού Δικαίου, των Τροχαίων ατυχημάτων και του Οικογενειακού Δικαίου, μας έχει τοποθετήσει ψηλά στην συνείδηση των ανθρώπων, που έως σήμερα μας έχουν επιλέξει, παραμένοντας συμπαραστάτες σε κάθε τους ανάγκη για υπεράσπιση και δικαιοσύνη. Για τους λόγους αυτούς , μεριμνούμε ώστε να διατηρούμε την άριστη των σχέσεων μαζί τους, με αμοιβαία ευγνωμοσύνη και σεβασμό.

Στόχος μας είναι πάντοτε η Λύση.

Με συνέπεια, ποιότητα υπηρεσιών και διασφάλιση προσωπικών δεδομένων, συνεχίζουμε δυναμικά όπως και ξεκινήσαμε. Δικαστικά η εξωδικαστικά, η Λύση είναι πάντοτε ο δικός μας δρόμος.

Στο δικηγορικό μας γραφείο, παρέχουμε επίσης μια εξαίρετη ομάδα συνεργατών (Νομικούς, Ιατρικές Ειδικότητες, Τεχνικοί Σύμβουλοι, Πραγματογνώμονες, Συμβολαιογράφοι κ.α), οι οποίοι επικουρούν τις νομικές μας προσπάθειες και συμβάλλουν με επαγγελματισμό και ήθος στην προάσπιση των δικαιωμάτων των πελατών μας. Το ανθρώπινο δυναμικό μας εργάζεται αποφασιστικά, έντιμα και σε πλήρη αρμονία μεταξύ τους.

Στο γραφείο μας λειτουργούμε αποκλειστικά ως ομάδα, με σκοπό να παρέχουμε πλήρη ενημέρωση για το ζήτημα, που μας ανατίθεται και παραμένουμε έγκυρα και έγκαιρα ενημερωμένοι για νέες νομοθεσίες, νομολογίες και κάθε είδους εξελίξεις.

Το γραφείο μας έχει πετύχει πολύ θετικά αποτελέσματα στην πλειονότητα των υποθέσεων που έχει αναλάβει αλλά αυτό, που πραγματικά μας κάνει υπερήφανους είναι η προσέγγιση σε κάθε Νομικό ζήτημα και οι προσωπικές σχέσεις που διατηρούμε με τον κόσμο που μας εμπιστεύεται μέχρι και σήμερα.

Παρέχουμε τις Νομικές μας υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα, με περισσότερες από 15 εξωτερικές συνεργασίες σε πόλεις και Νησιά αλλά και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, όπως Γερμανία, Σουηδία, όπου εκπροσωπούμε τους ομογενείς μας για διάφορα Νομικά ζητήματα που τους απασχολούν.

Τελευταία, θα αναφέρουμε και τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, οι οποίοι καταπιάνονται με τον τομέα ακινήτων (Real Estate), όπου σκοπό έχουν να βοηθήσουν ώστε να πουλήσετε, αγοράσετε η μισθώσετε το ακίνητο σας, απευθυνόμενοι στο εξωτερικό αλλά και στην χώρα μας.